top of page

INTERIOR
DESIGN

STYLING

Modern Interior Design

INTERIEUR ONTWERP

Mis je iets in je interieur of ben je toe aan een nieuw ontwerp? Wil je je huis beter presenteren voor een snellere en succesvolle verkoop? We kunnen een geheel nieuwe inrichting maken doormiddel van een plattegrond. Ook kunnen we je kleur en materiaal advies geven. Met een moodboard krijg je al snel een idee hoe het gaat worden. Omdat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en gevoel hebben voor styling kunnen wij voor elke ruimte een passend ontwerp maken.

BEURS ONTWERP

Promoot je product op een unieke manier. Eenvoudig of enorm uitpakken. Het kan allebei. Ben jij op zoek naar een bijpassende styling bij je product, dan kan B!TE styling dat geheel op maat waarmaken. Val op en zorg dat je mensen triggert om juist even te kijken bij jou stand. Blijf origineel en pas de trends van nu toe in je beurs ontwerp. Hierdoor bereik je sneller je doelgroep. Door onze creatieve ingevingen kunnen wij bij elk product of dienstverlening een realistisch ontwerp leveren en opbouwen.

onscherpe Store
Interieurdecoratie

INTERIEUR ADVIES

Een passend advies voor elke ruimte. Haal alles uit de ruimte door deze zorgvuldig in te richten. B!TE zorgt ervoor dat de ruimte optimaal en effectief ingericht word. Licht, kleur en materialen hebben hier alles mee te maken. Een geheel nieuw advies op maat kunnen wij realiseren. Waarom B!TE? We zijn creatief en denken out of the box. Hiermee creëer je een unieke sfeer in jou ruimte.

HORECA STYLING

De uitstraling van je horeca gelegenheid is belangrijk voor een goede aantrekkingskracht. Zorg dat je de juiste doelgroep bereikt door de juiste kleuren en materialen te gebruiken. Wij kijken naar de doelgroep en maken hier een passend ontwerp bij. Hierdoor krijg je een interieur wat perfect bij het bedrijf past.

WINKEL STYLING

Om ervoor te zorgen dat mensen stoppen voor je etalage moet je iets origineels en creatiefs hebben. Je moet onderscheidend zijn van de rest. Zorg dat mensen je herkennen. Omdat we altijd een creatieve ingeving hebben, krijg je een opvallende en interessante etalage. Ook de inrichting van de winkel moet efficiënt zijn. Mensen triggeren, dat is waar we voor gaan.

bottom of page