top of page

#Wistjedat? Planten invloed hebben op gezondheid!

Kamer planten hebben veel invloed op je gezondheid. Vooral in de slaapkamer zorgen ze voor een betere nachtrust.

De voordelen van planten zijn dat ze zorgen voor een betere luchtkwaliteit en meer zuurstof binnen in huis. Het is goed voor de hersens en zorgt voor een betere stemming.

Er zijn 5 planten die een zeer effectieve werking hebben op je slaap:

Aloë Vera heeft veel voordelen voor je gezondheid. Deze plant geeft 's nachts zuurstof af. Dit helpt tegen slapeloosheid en helpt voor een diepere slaap. Ook is de plant makkelijk te onderhouden.

Lavendel geeft een rustgevende geur af. Het vermindert stress, verlaagd je hartslag en verbetert je slaap. Het beste is om lavendel gedroogd in je slaapkamer te gebruiken en buiten genieten van de plant.

Jasmijn is een exotische plant die de geur en luchtkwaliteit verbeterd. Het maakt je alerter en productiever. Om alleen al even te ruiken aan de plant verminderd je stress en geeft je een rustig gevoel.

Engelse Klimop (Hedera Helix) is een makkelijke en klassieke plant. Deze plant heeft een positief effect op de lucht kwaliteit in je huis. Deze plant is erg gunstig voor mensen met bijvoorbeeld astmatische klachten.

Sansevieria is ook een klassieke kamerplant. Ze zijn weer helemaal in en zijn ook goed voor je gezondheid. Deze plant verminderd je hoofdpijn, oogirritaties en ademhalingsproblemen.

Uit onderzoeken blijkt daarom dus ook dat planten een hele effectieve werking hebben in huis. Zorgt voor een gezonder huis en dus een betere life style.

#plants #healthy #gezondheid #planten #wistjedat #kamerplanten #slaapkamer #aloevera #jasmijn #lavendel #engelseklimop #sansevieria #onderzoek #urbanjungle

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page