top of page

Begin 2017 met de goede kleur!

Donkergroen, grijsblauw en donkerblauw zien we dit jaar weer volop terug. Groen en blauw waren in 2016 natuurlijk al erg veel te zien in het interieur. Donkergroen word de musthave als donker detail in huis. Ook de grijsblauwe kleur genaamd Denim drift is uitgeroepen tot de kleur van 2017. De scandinavische stijl is ook veel te zien in 2017. In combinatie met deze stijl en kleuren worden veel details toegepast zoals brons, koper, goud of een wollig natuurlijk materiaal om het beeld compleet te maken. In combinatie met onze Urban Jungle of andere diverse groene planten maak je je interieur helemaal 2017!

#2017 #Trends #musthave #denim #scandinavisch #urbanjungle #kleurvan2017 #interieur

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page