top of page
Tuin Bruiloftstafel

WEDDINGS

FLORAL

Buiten Bruiloft Altaar

BRUILOFTEN

Een onvergetelijk moment, daar horen bloemen bij. Bruidsboeketten, diverse corsages, altaar aankleding, tafelstukjes, stoel aankleding, alles is mogelijk. We gaan gevoelsmatig aan de slag en kijken persoonlijk voor een passende combinatie. De bloemen moeten op de dag zelf het mooist zijn. Origineel, apart met een persoonlijke ingeving. B!TE onderscheidt zich in kleuren en materialen. De mooiste bloemen worden bij elkaar geschikt om de perfecte sfeer te creëren. seizoensgebonden en vol passie.

EVENEMENTEN

Groot of klein, we kijken wat er bij de ruimte past en mooi tot zijn recht komt. We maken hierbij een passend ontwerp op maat. Diverse arrangementen, grote objecten, diner tables of podium aankleding, stijlvolle accenten of een totaal concept, B!TE maakt het mogelijk. We zorgen voor een onvergetelijk feestelijk moment. We bespreken graag uw evenement op maat en komen tot een passend voorstel.

ROUWWERK

Iets bijzonders, een onvergetelijk moment, een laatste eer bewijzen aan iemand doe je met bloemen. Het verwerken van persoonlijke materialen is dan ook ons sterke punt. Het versterkt het bloemwerk. We kijken graag naar hoe iemand was en maken daar passend, mooi en gedetaileerd bloemwerk voor. De mogelijkheden zijn eindeloos.

HORECA STYLING

Verse bloemen op tafel tijdens het dineren is een echte must. Het toont karakter en uitstraling. Ook de kwaliteit van het restaurant word bepaald door de uitstraling. Verse bloemen geven de finishing touch van je restaurant. Eenvoudig of uitbundig, wekelijkse abonnementen, openingsstukken of voor speciale gelegenheden. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Boeket bloemen

BOEKETTEN

Verse bloemen op de balie, bij de receptie, op kantoor of in de vergaderruimte of een business boeket. Een wekelijks boeket voor thuis, een boeket om iets te vieren. We kiezen de leukste combinaties en onderscheiden ons van de standaard bloemist. Flower your world.

bottom of page